Oktober 2024

 

14 oktober 2024, Een woord van dank van Angelique van Hoof. (Nepal, project NEP 5)

Namasté,

Heel hartelijk dank voor uw hulp na de hevige regenval in Kathmandu en Patan die op 26-27 en 28 september grote problemen veroorzaakte. Veel mensen verloren huis en haard door de rivieren die buiten hun oevers traden. Ook modderstromen verwoestte infrastructuur en landerijen. Intussen is het water gezakt en is de ravage en ellende zichtbaar. De overheid hoopt veel mensen te kunnen helpen met het bouwen van nieuwe huizen.......

Op onze website  WWW.ANGELNEPAL.NL kunt via onderstaande button de nieuwsbrief lezen van 11 oktober. Daarin vindt u een verslag en veel foto's die Anima me zond van de hulp die wij konden bieden met uw donaties.

Met vriendelijke groet,

Angelique van Hoof
Stichting Project Nepal
WWW.ANGELNEPAL.NL   WWW.ALLANGELSNEPAL.COM   FACEBOOK: ALL ANGELS NEPAL
Rabobank: NL 20 RABO 01139 46 953

 

8 oktober 2024, Eindrapportage project Zonnepanelen van de stichting Jacana (Zambia , project ZAM 2)

In de bijlage vind je een verantwoording van het project van de stichting Jacana in Zambia. Een Aarde heeft een bedrag van € 9717,- toegezegd voor het ondersteunen van kleine bedrijfjes in Zambia via het plaatsen van zonnepanelen.
Het rapport beschrijft hoe de stichting te werk is gegaan.

 

2 oktober 2024, App-bericht uit Niger van Madame Bako Digé aan Nel Derikx (project NI 3)

13-09-2024 19:21 - Nel Derikx

Hallo Yvonne en leden van de Werkgroep Een Aarde.
Hierbij de App van Madame Bako Digé, na de ontvangst van de resterende 2000 euro voor de Fistelvrouwen en de minstbedeelden.

 

Hieronder de vertaling van dit App-bericht

Hallo Nel en vrienden, het is pas na de terugkomst vanuit het binnenland dat ik kan antwoorden. Ik moest wel gaan kijken naar mijn getroffen familie in Zinder en Maradi, waar zich de grootste ramp heeft voor gedaan. Het water heeft zelfs de begraafplaats niet gespaard.
De bevolking smeekt om hulp en de regering heeft veel werk verricht in de vorm van het verstrekken van tenten, gratis uitdelen van rijst en gierst.
Zelfs vandaag heeft het veel geregend hier in Niamey.

Grote dank aan Yvonne, Een Aarde, vrouwen uit Nederweert en jou. Dat de Heer jullie het honderdvoudig vergoedde.

Groeten aan iedereen,
Digé.